Parhaat Ruokablogit

Saran kotikolo

Syksyinen puolukkapataleipä

12 Syyskuu 2020

Pataleipä on yksi helpoimpia leipiä valmistaa, myös gluteenittomana. Ei muuta kuin ainekset sekaisin, taikina tekeytymään yön yli ja aamulla uuniin. Eipä aikaakaan, kun aamiaisella odottaa uunituore, höyryävä leipä. Pataleipään lisäksi sopii hyvin pelkistetty tai mukavilla lisämausteilla tuunattu taikina, kuten nyt syksyiseen makumaailmaan sopiva puolukka. Puolukan happamuus ja kirpeä makeus ovat ihana lisä happamaan leipätaikinaan!

Gluteeniton kasvisruoka leipä Maidoton ruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »