Parhaat Ruokablogit

Saran kotikolo

Parsakeitto kanalla (G, M)

7 Toukokuu 2020

Parsakauden aikana tuota ihanaa vihreää vihannesta pitää ehtiä syömään huimia määriä, sillä satokausi menee ohi yhdessä hujauksessa. Useimmiten tätä supervihannesta tulee valmistettua höyrytettynä tai uunissa pekoniin käärittynä, mutta myös tämä samettisen sileä parsakeitto kanalla on taivaallisen ihanaa! Olen lisännyt ohjeeseen kanaa proteiinin lähteeksi, koska sen neutraali maku sopii osaksi vihreää keittoa ja tykkään noukkia sattumia keiton seasta. Kana ei tietenkään ole pakollinen lisä, sillä keitto maistuu loistavasti ilmankin. Kanan voi myös korvata muilla proteiinin lähteillä, kuten katkaravuilla tai pavuilla.

Gluteeniton Keitto liharuoka Maidoton parsa parsakeitto ruoka Viljaton

Lue koko juttu täältä »

Saran kotikolo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Lokakuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »