Parhaat Ruokablogit

Saispa lisää

Lehtikaalipasta pekonilla

4 Toukokuu 2020

Lehtikaali, yksi suosikkivihanneksistani – taipuu moneen ja maistuu niin hyvältä! Vaikka lehtikaali onkin tämän pastan toinen pääraaka-aine, niin kevyttä tämä ei kuitenkaan ole. Joten jos mielesi tekee täyteläistä ja kermaista pastaa, tässä erinomainen vaihtoehto. Valmistukseen sinulla kuluu aikaa noin puoli tuntia. Tässä yksi syy miksi pasta on parasta – se valmistuu aina nopeasti.

arkiruoka illallinen kotiruoka lehtikaali lehtikaalipasta Liharuoat Pääruoka pasta Yleinen helpporuoka

Lue koko juttu täältä »

Saispa lisää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Heinäkuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »