Parhaat Ruokablogit

Saaranlautasella

TÄYTELÄINEN JUUSTO-SELLERIKEITTO, VALMISTA 20 MINUUTISSA, VHH

27 Lokakuu 2020

Herkulliset vihanneskeitot ovat mitä parhainta iltaruokaa (miksei myös lounaalle). Ne valmistuvat nopeasti ja helposti, ilman turhia kikkailuja. Yksi tällaisista on oma suosikkini, juusto-sellerikeitto, joka on valmistettu varsiselleristä yhdessä kylmäsavuporo koskenlaskijan kera. Jännä juttu, aikaisemmin en ole pitänyt tuoreen varsisellerin mausta, keitoissa se on kyllä mennyt, mutta nykyään lisään sitä salatteihin ja smootheihin, oikein kaipaan sen makua. Varsiselleri tai toisilta nimiltään lehti/ruotiselleri on myös edullinen raaka-aine, jota on kutsuttu myös superfoodiksi, sen sisältämän apigeniini-bioflavonoidin ansiosta.

keski-uudenmaanblogit kublo kylmäsavuporo Reseptit ruokablogit saaranlautasella sosekeitto varsiselleri VHH vihanneskeitto lehtiselleri juusto-sellerikeitto vähähiilihydrattinen

Lue koko juttu täältä »

Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »