Parhaat Ruokablogit

Saaranlautasella

Kyllä pannaristakin saa juhlavan ja hienostuneen, LOHI-FENKOLIPANNUKAKKU

17 Syyskuu 2019

Valmistin meille viime viikolla aivan mahtavaa suolaista pannaria. Ensin piti kylläkin tehdä pizzaa, mutta laiskuus yllätti (aika usein nykyään, hmmm). Oikeastaan päällinen vaati kyllä saman työn, mutta pannaritaikinan teko on kuitenkin nopeampi kuin pizzan, eikä vaadi nostatusta. Olen jo pidemmän ajan lisännyt fenkolia melko moneen ruokaan (sopii todella hyvin kalojen, äyriäisten ja simpukoiden kanssa, unohtamatta salaatteja ja keittoja), yksinkertaisesti koska sen anismainen ja raikastava maku hivelee makunystyröitä. melkoisen paljolta näyttää tuote täyte, mutta yhtään en kyllä karsisi!

Brunssi fenkoli illanistujaiset kapris Keski-uudenmaan blogit pannari pannukakku raitajuuri Reseptit ruokablogit saaranlautasella Savulohi suolainen juhlava iltapala

Lue koko juttu täältä »

Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »