Parhaat Ruokablogit

Ruokaa fiiliksellä

Oluessa haudutettua kaalia ja lammasmakkaraa

11 Elokuu 2017

Pakastimessa oli vielä jäljellä juhannukseksi valmistettua lammasmakkaraa ja jääkaapissa oli kaalia, joten aineksista sai yksinkertaisen ja herkullisen pataruoan. Kaali haudutettiin oluessa ja mausteeksi tuli kanelia ja taatelia tuomaan hieman etnistä vivahdetta. Päälle lisätty herkullien lammasmakkara antoi vielä lisämakua kaalille ja kypsyi sopivasti samalla padassa. Ohje: n. 1kg kaalia 1 sipuli 2 valkosipulin kynttä öljyä lihaliemikuutio 3,3dl olutta n.

kaali Liha Pääruoka pata

Lue koko juttu täältä »

Ruokaa fiiliksellä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »