Parhaat Ruokablogit

Ruokaa fiiliksellä

Kesäinen papu-perunasalaatti valkosipulisella tofulla

4 Heinäkuu 2017

Tämä salaatti valmistuu ihanista kesän kasviksista: uusista perunoista, vihreistä pavuista ja sipulin varsista. Ruokaisuutta salaattiin tuo myös valkosipulin kera paistettu tofu. Annoksen viimeistelee raikas sinappinen kastike. Ohje (kolmelle): 150g vihreitä papuja (pakaste tai tuoreita) 500g uusia perunoita 1-2 sipulin vartta 1 varsisellerin varsi jääsalaattia 2 rkl kapriksia tofua 2-3 valkosipulin kynttä öljyä 1tl sinappia sitruunamehua 1tl valkoviinietikkaa 1 tl sokeria ripaus suolaa ja mustapippuria 0,5 dl öljyä Pese ja keitä uudet perunat. Kiehauta myös pavut nopeasti ja jäähdytä sitten kylmässä vedessä.

kasvisruoka linssit/pavut Pääruoka peruna salaatti

Lue koko juttu täältä »

Ruokaa fiiliksellä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »