Parhaat Ruokablogit

Ruoka & viini – Aromipaja

Sokerisuolattu lohi on kesäherkku

7 Heinäkuu 2021

4. 7/5(38 votes ) Kesän herkullinen alkuruoka tai lounas valmistuu sokerisuolatusta lohesta, avokadosta, limemajoneesista, pistaasimurusta ja kapriksista. Tätä annosta on vaikea vastustaa, kokeile vaikka! Sokerisolattua lohta, avokadoa, limemajoneesia ja pistaasia (4 hlölle) 300 g lohenseläke (ruodoton ja nahkaton) 1 dl merisuolaa 1 dl sokeria 3 kpl syöntikypsiä avokadoja ½ kpl lime 1 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä ½ dl kapriksia sormisuolaa 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl oliiviöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria ½ tl Dijon-sinappia Hiero merisuola ja sokeri lohenseläkkeen pinnalle kauttaaltaan. Kääri lohiseläke kelmuun ja anna maustua jääkaapissa 4 tuntia.

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »