Parhaat Ruokablogit

Ruoka & viini – Aromipaja

Quiche Lorraine – juustopiirakka

22 Tammikuu 2021

4. 9/5(21 votes ) Talvi on parasta piirakka-aikaa. Rukiinen ranskalainen quiche Lorraine sopii mainiosti lounaaksi, iltapalaksi tai illanistujaisiin. Jukolan juuston Aito Cheddar Vintage antaa juustopiirakalle suuta hivelevän täyteläisyyden. Rukiinen pekoni-cheddarpiirakka (6-8 hlölle) Taikina: ½ dl kylmää vettä 3 dl ruisjauhoja 1 dl erikoisvehnäjauhoja ½ tl suolaa 125 g voita 50 g raastettua Jukolan Aito Cheddar Vintagea Piirakan täyte: 200 g fileepekonia 1 kpl iso sipuli (tai 2 pientä) 250 g Jukolan Aito Cheddar Vintagea 3 dl kuohukermaa 3 kpl kananmunia 1 tl rouhittua mustapippuria Mittaa jauhot, cheddarraaste (50g) ja suola kulhoon.

Alkuruoka juhlat leivonta Liha liharuoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »