Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Persimonpuuroa kahdella tapaa

15 Marraskuu 2017

Makea persimon sopii erityisen hyvin puuroihin, joita esittelenkin kaksi erilaista! Raikas tuorepuuro saa makua kurkumasta ja perinteisesti keitetty puuro on mukavan täyteläistä. Persimon on se hedelmä jota odotan innolla vuodesta toiseen. Aina näin syksyn vaihtuessa talveen alkaa kauppoihin putkahdella noita iloisen oransseja hedelmiä, joiden kilohinnan laskua odotan kuin lapsi karkkipäivää. Sitten kun hinta on tarpeeksi alhainen alkaa hamstraus, joka kestää viikkoja.

aamupala Brunssi Gluteeniton helppo Maidoton Munaton puurot Raaka Sesonkiruoka välipala Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »