Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Hellempi valkoinen crostinit karamellisoidulla sipulilla

8 Maaliskuu 2020

Vegaaninen ihmeherkku, nimittäin cashewpähkinäpohjainen valkohomejuusto. Se on taivaallista sellaisenaan, mutta erityisen hyvää paahdettujen leipien päällä! Jokunen aika sitten vegaaninen juustomaailma järkyttyi täysin, kun valmistimme kaverini kanssa jouluksi vegaanista valkohometta cashewpähkinöistä. Tilasimme erikseen saksasta camembert valkohome-viljelmää, ja teimme juustomassan ja juustoja sitten kasvateltiin jääkaapissa kuukauden päivät. Kaverini tosin hoiti tämän raskaamman työn, sillä silloisessa asunnossamme jääkaappitilaa oli rajallisesti, eikä sinne olisi enää oikein ruokaa mahtunut juustokasvattamon lisäksi.

aamupala Brunssi Helppo&nopea Juhlatarjottava Leivät Maidoton Munaton välipala Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »