Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Cashew-karpalosämpylät

18 Tammikuu 2019

Helpot ja kuohkeat sämpylät syntyvät ilman pyörittelyä ja monia työvaiheita. Makua niihin saa kuivatuista karpaloista ja cashewpähkinöistä. Olen jotenkin aina ollut siinä uskossa, että leipätaikinan pitäisi olla jotenkin kiinteää ja muotoiltavaa. Usein sämpylät ovatkin jääneet paiston jälkeen hieman kuivahkoiksi ja leikatessa pöperöiseksi. Sitten kun hieman pyörittelin ajatusta päässäni ja tein mm.

Brunssi Leivät Maidoton Munaton Suolainen leivonnainen välipala Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »