RAKKAUDESTA RUOKAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 RAKKAUDESTA RUOKAAN
Lanttulaatikot:
28 Marraskuu 2022
Pikkujoulun kahvipöytään tein Toffeekääretortun. Voi että oli hyvää,vaikka itse sanona. POHJA: 4 kanamunaa 1,5 dl sokeria 1/2 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja 1/2 dl murskattua piparkakkua 1/2 tl kanelia 1 tl leivinjauhetta Vatkaa kanamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat ainekset ja sekoita ne nostellen kanamuna-sokerivaahtoon. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
RAKKAUDESTA RUOKAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien