Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Viikon resepti: Paahdettu ruusukaalisalaatti ja hapanolutvinegrette

5 Tammikuu 2021

Sekoita vinegreten kaikki ainekset ja anna maustua ainakin tunnin. Sekoita ruusukaalien marinadi kulhossa, lisää huuhdotut, kahtia halkaistut ruusukaalit. Sekoita kunnolla ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda noin 10 minuuttia uunissa 180 –asteessa(kokeile haarukalla että ovat pehmentyneet). Lisää murustaen feta, sekä pähkinät ja karpalot ja anna olla vielä viitisen minuuttia.

arkiruoka kasvisruoka olutjaruoka ruoka viikonresepti

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »