Parhaat Ruokablogit

Pullahiiren leivontanurkka

Se nopeampi pataleipä

26 Maaliskuu 2021

Se nopeampi pataleipä valmistuu tällä kertaa huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi tämä aikaisemmin leipomani pataleipä. Pataleipä on usein niin kutsuttu ”no knead”-tyylinen leipä eli siihen ei tehdä sitkoa, eikä taikinaa alusteta. Ainekset vain sekoitetaan keskenään ja nostatetaan hyvin pitkään. Tämä leipä tehdään kuitenkin tällä kertaa eri tavoin. Alustin taikinaa pitkään, noin 10-15 minuutin ajan yleiskoneella.

leipä pataleipä Leipäreseptit

Lue koko juttu täältä »

Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »