Parhaat Ruokablogit

Pullahiiren leivontanurkka

Kinuskitäytteiset suklaakonvehdit

20 Joulukuu 2023

Kinuskitäytteiset suklaakonvehdit valmistetaan hieman tavallista helpommalla tekniikalla, sillä suklaata ei temperoida perinteiseen tapaan. Temperointi tehdään yksinkertaisesti sulattamalla osa suklaasta ja lisäämällä sen joukkoon rouhittua suklaata. Suklaa sulatetaan vesihauteessa sulatetun suklaan joukkoon. Näin saadaan helposti temperoitua suklaa. Tämän tavan löysin netistä aika monesta eri lähteestä.

Makeat leivonnaiset Makeiset Leivontavinkit Joulukalenteri 2023

Lue koko juttu täältä »

Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »