Parhaat Ruokablogit

Pulla-Akka leipoo

5.2. Runebergin kakku

5 Helmikuu 2017

Runebergin tortut voi jalostaa myös kakun muotoon makuja unohtamatta. Rommiaromilla maustettu tuorejuustotäyte ja paahdetut mantelilastut korostavat makuja. Kakku syntyy samasta taikinasta kuin tortut, paras ohje löytyy täältä: Valmistin koko taikinan, noin puolet kului perinteisiin torttuihin (12 kpl) ja puolikkaasta taikinasta syntyi tämä mainio kahvikakku. Paistoin tortun Dr. Oetkerin säädettävän reunavuoan pienimmällä koolla, jolloin halkaisija on noin 15cm.

Lue koko juttu täältä »

Pulla-Akka leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »