Parhaat Ruokablogit

Polkkapossu

Vegaaninen paneer kosheli eli bataatticurry cashewkermalla

2 Kesäkuu 2019

Nepalilaisen paneer koshelin perinteisiä ainesosia ovat leipäjuusto, tomaatti ja cashewkerma. Halusin tehdä vegaanisen version, joten leipäjuuston tilalle pomppasikin bataatti. Tämä on mainio ruoka, joka valmistuu isommallekin porukalle puolessa tunnissa. Kyytipojaksi voi vaikkapa laittaa turkkilaista jugua, lättänäleipää, raparperichutneya ja riisiä. Paneer kosheli 1 bataatti Kuori, pilko isoiksi kuutioiksi ja keitä vedessä muutama minuutti.

kasvisruoat maailmalta

Lue koko juttu täältä »

Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »