Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Polkkapossu
Gnocchipelti ja ranskankerma-dijonkastike
24 Elokuu 2025
Pääsin osallistumaan Ravintola Aunessa aivan upeaan Winemaker's dinneriin, jossa Pernod Ricardin viinit ja Aunen aina maistuvat ruuat oli paritettu pieteetillä kokonaisuudeksi. Illallinen koostui viidestä ruokalajista ja 31 innokkaasta ruuan ja juoman ystävästä. Paikalla oli Pernodilta Pasi Ilmanen, ja iltaa emännöi innoittava Victoria Bryksa. Kuvassa vasemmalta Janne, Pia, Pasi, Victoria. Tunnelma oli niin loistava, että olisin voinut pullottaa sen ja myöhemmin kaataa lasiin.
Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien