Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Polkkapossu
Kolmen raaka-aineen kotijuusto
21 Marraskuu 2017
Sieniaika alkaa kieltämättä olla jo hiukan ohi, mutta vielä jossain pilkistää kuusilahokka jos toinenkin. Suppilovahveroita on tietty, mutta niitä ei lasketa. Talvijuurekasta olen jo nähnyt useampia yksilöitä kauniin oranssissa loistossaan, mutten ole vielä yhtään poiminut mukaan. Jos herkkutatin onnistut vielä löytämään, niin ei sitä ainakaan kukaan usko. Mutta vaikka niiden aika meni jo, laitetaan nyt vielä odottamaan ensi vuotta tämä hieno ja yksinkertainen ohje.
Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien