Parhaat Ruokablogit

Pitkän kaavan kautta

Ultima - Kesäistä kiertotalousruokaa Etelärannassa

20 Tammikuu 2019

Työkiireet, näytelmäkiireet, koirakiireet ja muuten vain elämänhallinnalliset ongelmat olivat Finnjävel avattiin, ilmoitettiin kyseisen projektin eliniäksi kaksi vuotta. Herrat Henri Alén ja Tommi Tuominen pysyivät uskollisina sanoilleen ja Finnjävelin tuhkasta nousi ravintola Ultima. puskeneet seuraavaa pitkää dinneriä koko ajan vain kauemmas. Asia piti korjat. Toukokuun puolessa välissä Helsingin Etelärantaan avattiin ravintola Ultima.

fine dining helsinki Henri Alén kiertotalous menu sieni siika Tommi Tuominen Ultima

Lue koko juttu täältä »

Pitkän kaavan kautta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »