Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona

Valkosuklaamoussella täytetyt filokupit

5 Joulukuu 2018

Valkosuklaamoussella täytetyt filokupit viimeistellään mustikoilla ja Raffaello-karkilla. Nopeasti valmistuvat leivonnaiset sopivat vaikka itsenäisyyspäivän viettoon. Muffinssipellillä rapeiksi paistetut filotaikinakupit ovat lehtevän ilmavia. Taikinalevyt kiinnitetään toisiinsa voisulalla ja väliin ripottelin myös hieman sokeria antamaan filokupeilla makeutta, koska ne maistuvat helposti liian rasvaisilta. Valkosuklaamoussen pääraaka-aineena on ihanan pehmeä mascarpone-tuorejuusto, mutta sen voi hyvin korvata myös tavallisella tuorejuustolla.

filokupit filotaikina mousse mustikka raffaello valkosuklaa valkosuklaamousse Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »