Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona

Tomaattipannari katkaravuilla

21 Tammikuu 2018

Herkullisen tomaattipannarin nesteenä käytetään vain tomaattimurskaa, joka tekee pannarista astetta kevyemmän. Makumaailma vie välimerelle parmesanjuuston, basilikan ja oreganon viettelemänä. Tänään teki hirveästi mieli pannaria ja ajatuksissa oli kokeilla rahkapannaria. Muokkailin netistä löytynyttä ohjetta hieman ja tarkoituksena oli tehdä siitä vielä hieman terveellisempi ja tuplata rahkan määrä. Lopputulos oli hirveä.

chili katkarapu korianteri pannari pannukakku tomaattipannari tomaattipannukakku Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »