Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona

Poronkäristyskeitto ja puolukkavoi

18 Tammikuu 2019

Käristyslihasta valmistettu runsas keitto viimeistellään sulatejuustolla ja leipäjuustokuutioilla. Keiton kanssa maistuu ruisleipä, jonka kruunaa puolukkavoi! Käristysliha on monikäyttöistä ja olen kokeillut sitä ainakin pizzan täytteenä ja kiusauksissa. Molemmissa se toimi erinomaisesti. Pitkään pakastimessa säilyvät pakkaukset on näppärä hätävara, sillä käristysliha ei kärsi pakastamisesta ja sen voi paistaa sulattamatta.

hirvi käristys käristyskeitto Keitto poro poronkäristys saksanhirvi Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »