Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl

Parsahodarit kylmäsavulohella ja kananmunalla

5 Toukokuu 2019

Täytä hodarit rapealla parsalla ja kylmäsavulohella. Löysäksi jätetty kananmunan keltuainen toimii tämän hodarin kastikkeena. Parsakauden jatkuessa siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti ja valmistaa vaikkapa näitä parsahodareita. Kananmunat vain kiehumaan ja kaiken muun ehtii valmistaa sillä välin valmiiksi – todellista pikaruokaa siis. Ensimmäiseksi paistinpannulla lämmitetään sämpylät.

hodari hot dog kananmuna kylmäsavulohi nopea parsa parsahodari pikaruoka Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »