Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona

Pannaridonitsit – pannarin uudet tuulet

26 Huhtikuu 2018

Pannaridonitsien maku on jossain pannukakun ja donitsin välimaastossa. Ne syntyvät helposti donitsipellillä, joka toimii myös hauskasti tarjoiluastiana. Täytä osa koloista vispautuvalla vaniljakastikkeella ja mansikoilla. Pannari ja donitsi samassa paketissa – nämä jos mitkä sopivat vappubrunssille. Donitsipelti on mielestäni myös hauska tarjoiluastia ja tässä pääsee sotkemaan oikein kunnolla.

aamupala Brunssi donitsi donitsipelti pannari pannaridonitsi pannukakku Vappu Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »