Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona

Helppo saaristolaisleipä pellillä

3 Joulukuu 2018

Kaupallinen yhteistyö: Jozo Perinteisen saaristolaisleivän haastaja on nopeasti tehtävä Peltisaaristolaisleipä, joka kohotetaan leivinjauheella. Leipä syntyy käden käänteessä ja nautitaan graavilohen, mädin, punasipulin ja piparjuuri-ranskankerman kanssa. Tuoretta saaristolaisleipää tekee usein mieli, mutta harvoin aika riittää sen tekemiseen tai sitä löytyy lämpimänä kaupan hyllystä. Sulanut voi lämpimän, juuri uunista tulleen viipaleen päällä on aivan parasta. Muutenkin itse valmistettu saaristolaisleipä on yleensä vain tosi hyvää.

graavilohi lohi mäti peltisaaristolaisleipä punasipuli Saaristolaisleipä Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »