Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona

Broilerin koipinuijat veriappelsiinilla ja fetajuustolla

4 Tammikuu 2019

Kasvispedillä lepäävät broilerin koipinuijat saavat päälleen veriappelsiinipeitteen. Uunin lämmössä mehukkaaksi hautunut vuoka viimeistellään fetajuustolla ja persiljalla. Mehukkaiden veriappelsiinien sesonki on taas käsillä ja niitä tarttuukin huomaamatta mukaan jokaisella kauppareissulla. Kaupassa oli myös edullisia broilerin koipinuijia, jotan ajattelin vähän yhdistää näitä kahta raaka-ainetta. Appelsiini nyt sopii mitä mainioimmin broilerin kanssa.

broileri feta kana kasvispedillä kevyt koipinuija veriappelsiini Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl | Meillä kotona on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »