Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Veriappelsiinikiisseli aidosta hedelmästä

17 Tammikuu 2020

Veriappelsiinikiisseli aidosta hedelmästä on ihanan makuinen ja pirteän raikas jälkiruoka, joka vie melkein kielen mennessään. Vastapuristettu kauniin punainen veriappelsiinin mehu sopii erinomaisesti kiisselin makupariksi, tuoden hyvää hapokkuutta ja samalla hentoista makeutta jälkiruokaan. Fiinimpään menoon veriappelsiinikiisselin kanssa voi tarjota esim. sokerilla, vaniljasokerilla ja kardemummalla maustettua kermavaahtoa. Itse lusikoin kiisselin melkein suoraan kattilasta ja sellaisenaan.

arkiruoka Jälkiruoka Nopeat ja helpot

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »