Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Välimeren lammaspata ja pashamunat

26 Maaliskuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Lejos Välimeren lammaspata ja suussa sulavat pashamunat ilahduttavat tämän vuoden pääsiäistunnelmaa pääsyä helppojen reseptien ja herkullisten makujen kera. Maistuva Välimeren lammaspata syntyy perusmausteista ja yrteistä, mutta täyteläisen liemen salaisuus piilee yksinkertaisesti luumuissa. Luumut tuovat pataruokaan rikasta ja tuhtia makua, joka on suorastaan vastustamaton. Hyvä ruoka kaipaa rinnalleen tietenkin kutkuttavaa jälkiruokaa, joten vaapise töhnämuna. Tämän vuoden herkkuhitti on pashamuna, joka vie kielen mennessään.

Jälkiruoka liharuoka Nopeat ja helpot pääsiäinen

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »