Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Täytetty kalkkuna

18 Joulukuu 2021

Mehukas ja hyvän makuinen täytetty kalkkuna sopii erinomaisesti viikonloppuun ja juhlapöydän pääruoaksi. Valmistus on helppoa, mutta se ottaa hieman aikaa, koska kalkkunat tulevat yleensä kauppoihin pakastettuna. Pieni kalkkuna sulaa jääkaapin viileydessä noin kahdessa vuorokaudessa ja isompi kolmesta neljään vuorokauteen. Kalkkunalle kannattaa tehdä herkullinen täyte esim. kuivatuista hedelmistä, yrteistä ja vaaleasta leivästä.

Joulu Joulun parhaat joulureseptit kanaruoka liharuoka Makuja Britanniasta Suosikkini Viikonloppu

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »