Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Samettinen tattikeitto

19 Elokuu 2021

Täyteläisen kuohkea ja samettinen tattikeitto on täynnä hyvän maun sinfoniaa. Herkkutatin hienostunut ja pähkinämäinen aromi valloittaa koko keiton ja mikä parasta, se valmistuu helpolla kattilasta lautasella. Tattikeiton raaka-aineet ovat yksinkertaiset. Erinomaiset liemipohjan keitolle antaa tatit itse. Tatteja liotetaan ennen valmistusta viileän veden alla noin puoli tuntia ja näin saadaan sienen omat maut kokonaisvaltaisesti keittoon.

arkiruoka kasvisruoka keitot Nopeat ja helpot Viikonloppu Sadonkorjuun reseptit

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »