Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Paahdetut parmesaanijuurekset

8 Lokakuu 2023

Herkullisen makuiset paahdetut parmesaanijuurekset maistuvat erinomaisesti lisukkeena ja itse olen innostunut niistä myös illanistujaisten dippitarjottavina. Reseptiä on helppo muokata sen mukaan mitä kotoa löytyy. Käytän yleensä kaikki jääkaapin jämäkasvikset tähän ja jo parhaan päivänsä nähneet sopivat just eikä melkein uunin lämpöön. Näin ei synny myöskään hävikkiä. Parmesaaniraastetta saa olla reilusti, noin 1 dl.

arkiruoka kasvisruoka Lisukkeet Nopeat ja helpot Sadonkorjuun reseptit

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »