Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Paahdettu kukkakaalivuoka

16 Syyskuu 2020

Herkullisen makuinen paahdettu kukkakaalivuoka valmistuu vaivattomasti uunin lämmössä. Mehevyyttä kukkakaalivuokaan antaa oliiviöljy, sitruunan mehu ja makeat tomaatit, jotka tekee vuoan pohjalle kevyen liemen. Tuoreet yrtit ja sitruunan mehu antaa kukkakaalille raikkautta ja hunaja makeutta. Ihanan rapea pinta kukkakaalien päälle tulee parmesaanista ja pankojauhoista. Paahdetun kukkakaalivuoan viimeistelee mozzarella.

arkiruoka kasvisruoka Lisukkeet Nopeat ja helpot

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »