Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Lohilaatikko

3 Marraskuu 2022

Herkullisen makuinen lohilaatikko valmistuu perinteisesti aidoista perunaviipaleista, jotka kypsyvät mausteisessa kermakylvyssä. Erityisen hyvää lohilaatikosta saa, kun sen valmistaa savu-tai loimulohesta. Toki tuorekin käy, mutta itse juhlistan tätä ruokaa pienellä lisämaulla, jonka savu/loimulohi antaa. Vaihtelen kalaa sen mukaan, kumpi kaupassa on edullisempaa tai tarjouksessa. Ja koska en pidä munamaitoseoksesta, lohilaatikkoon tulee vain ja ainoastaan täyteläistä kermaa.

arkiruoka kalaruoka Nopeat ja helpot

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »