Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Korean popcorn chicken

10 Helmikuu 2024

Herkullisen rouskuva, mehevän makuinen Korean popcorn chicken on kertakaikkisen hyvää ja mikä parasta, valmistus on helppoa! Kanan fileepalat pyöräytetään ensin piimässä ja sen jälkeen aamiaismuroissa, Corn Flakes muroseoksessa. Päälle ripotellaan vielä kepeästi öljyä ja lopuksi koko komeus kypsennetään uunissa. Sillä aikaa kun kanan palat kypsyvät uunissa kullanruskean, tehdään kastike. Kastikkeeseen tulee paljon aasian makuja, kuten soijakastiketta ja chilikastiketta.

arkiruoka kanaruoka liharuoka Nopeat ja helpot pääsiäinen Viikonloppu Pääsiäisen parhaat

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »