Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Keväinen äitienpäivämenu

8 Toukokuu 2020

Keväinen äitienpäivämenu kootaan värikkäistä ja herkullisista raaka-aineista sunnuntain juhlapöytään. Äidille nostetaan alkuun malja auringon värisellä, kepeästi kuplivalla mangomocktaililla, joka saa makua mangosta, passionista ja kivennäisvedestä. Alkuruokana tarjoillaan juhlavaa salaattikulhoa, josta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Pääruoaksi kokonaisena grillattua yrttisiikaa, lyttyperunoita ja ruohosipuli-voikastiketta. Keväisen äitienpäivämenun kruunaa meidän perheessä jo perinteeksi tullut äitienpäiväherkku, marjoilla tai hedelmillä täytetty marenkikakku.

Äitienpäivä juomat kalaruoka kesäruoka salaatti Teemajuhlat Viikonloppu Marenkiherkut

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »