Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Kanavartaat grillissä

18 Heinäkuu 2019

Kanavartaat grillissä on helppo ja nopea kesäruoka, joka maistuu herkulliselta grillattujen kasvisten kanssa. Kanavartaat kannattaa hankkia marinoimattomana ja tehdä itse maistuva marinadi. Marinadin tekeminen on yksinkertaista ja raaka-aineetkin löytyvät usein omasta kaapista ja jos ei, ne saa yleensä pienenkin lähikaupan tarjonnasta. Grillivartaita valmistaessa kannattaa muistaa muutama vinkki. Puutikut – Muista liottaa puutikut vedessä noin puoli tuntia ennen grilliin laittoa, jotteivat ne pala grillissä.

grillaus grilliruoka liharuoka

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »