Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Itse tehty kebab kaikilla herkuilla

13 Helmikuu 2020

Itse tehty kebab kaikilla herkuilla on täydellistä viikonloppu- ja vapaapäivien grilliruokaa, joka valmistuu helposti omassakin kotikeittiössä. Valmistus on oikeasti helppoa ja ainoa vaikeus siinä on odottaminen, jotta liha on juuri täydellistä uunista otettaessa. Odotus kuitenkin palkitaan, kun lautaselleen saa itse tehdyn pitakebabin. Kebabliha sopii niin kiusauksiin, ranskalaisten seuraksi kuin pitaleivän täytteeksi. Voit ostaa halutessasi kaupasta kebabin seuraksi puolivalmiita tuotteita, kuten pitaleipää ja tomaattikastiketta, mutta ne voi tehdä myös itse, siinä kebablihaa uunista odotellessasi.

Kastikkeet Leivät ja sämpylät leivonta liharuoka Lisukkeet Pikkusuolaiset Suosikkini Viikonloppu

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »