Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Helpot joulumarengit

19 Joulukuu 2019

Helpot joulumarengit valmistuvat vain muutamasta raaka-aineesta suussa sulaviksi herkuiksi. Marenkien ihana joulumaku syntyy tummasta suklaasta ja piparkakkumausteesta. Joulumarengit sopivat tarjottavaksi glögin tai kaakaon kanssa. Niistä voi kasata myös talvisen jälkiruoan, esimerkiksi lisäämällä kulhoon kermaa, marenkeja ja puolukoita tai karpaloita. On aika toivottaa teille kaikille ihanaa joulun odotusta.

Jälkiruoka Joulu Joulun parhaat Nopeat ja helpot Marenkiherkut

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »