Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Satokaudenpossua hellästi haudutellen.

26 Syyskuu 2020

Helppo ja herkullinen possupata syntyy pannulla hellästi hetki haudutellen. Raaka-aineet on edullisia ja mausteet satokauden mukaan. Reseptistä saadaan ruoka 4 hengelle. Resepti: 500 g possunsisäfilettä vehnäjauhoja possun leivitykseen 2 sipulia 1 porkkana ½ pieni lanttu 2 rkl sinappia 2 rkl tomaattipyrettä 1-2 tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 2 rkl hunajaa 6 dl vettä 2 valkosipulinkynttä 1. Puhdista possunliha ja paloittele muutaman sentin paksuiksi paloiksi.

arkiruoka LIHARUOKIA

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »