Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Mukavan lempeä valkosipulipikkelssi.

27 Elokuu 2023

Valkosipulit on nostettu maasta ja saatettu herkulliseen muotoon pikkelssiksi. Herkku on nopea ja helppo valmistaa ja säilyy hyvänä noin viikon jääkaapissa. Pikkelssiin saat hennon ja hienon sävyn lisäämällä liemeen palan kurkumaa ja maustamiseen voi käyttää myös tuoretta inkivääriä. OHJE: 200 g valkosipulinkynsiä kuorittuna ja paloiteltuna 60 g punasipulia kuutioituna 30 g punaista tai keltaista paprikaa kuutioina ripaus cayannepippuria ripaus suolaa ½ dl etikkaa 2 dl sokeria 3 dl vettä 1. Kuutioi sipuli ja paprika.

KASVISRUOKIA KOTOILUA JA OMIA KASVATUKSIA säilöntä

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »