Parhaat Ruokablogit

Pastanjauhantaa

Pennepastaa ja makumuistoja Ranskasta

23 Syyskuu 2019

Viime viikot ovat olleet sen verran hoppuisaa aikaa, etten ole ehtinyt blogin ääreen juuri ollenkaan, mutta syyskuun loppuun ajoittuva blogisynttäri on aina omalta kannaltani sen verran merkittävä tapaus, että keitin viikonloppuna juhlan kunniaksi pennepastaa ja tein nopean pastakastikkeen sienistä, parmankinkusta, parmesaanista ja lehtipersiljasta. Blogisyntymäpäivän kunniaksi voisin samalla kertoa muitakin ruokakuulumisia. Viime viikkoihin on mahtunut esimerkiksi erittäin ruokapitoinen työmatka Ranskan Toulouseen ja ennen kaikkea Toulousen lähistöllä sijaitsevaan Albiin, jossa yöhön asti venyvien illallisten ohella pidettiin päivittäin puolentoista tunnin mittaisia lounastaukoja (omituista tällaiselle suomalaiselle tehokkuusajattelijalle,

Lue koko juttu täältä »

Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »