Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Toukokuu 2020
Gyoza-nyytit olivat pari vuotta sitten Japanissa asuessamme tavallista syötävää. Valmiita nyyttejä oli kaupoissa myytävänä, ja myös gyoza-nyyttiainekset olivat japanilaisissa ruokakaupoissa yleinen näky. Esimerkiksi ensi alkuun ihmettelemäni 90 gramman painoiset jauhelihapaketit oli tarkoitettu nimenomaan näiden nyyttien valmistamiseen. Gyozat olivat myös kaikkein ensimmäinen Sapporossa syömämme ateria, ja sama ruokalaji tuli myös työpaikan lounaslinjastossa tutuksi. Suomeen palaamisen jälkeen nyytit ovat jääneet ruokavaliossa vähemmälle, mutta nyt tuli tehtyä niitä pitkästä aikaa, kun helmikuussa kylässä käynyt suomalais-japanilainen perhe jätti pakasteeseemme paketillisen gyoza-kääreitä.
Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien