Parhaat Ruokablogit

PALEOKEITTIÖ

Merelliset remoulademunat – Suolaista pikkupalaa arkeen & juhlaan

27 Maaliskuu 2021

Kotitekoinen remoulade on monipuolinen ja helppo klassikkokastike, joka sopii mainiosti maustamaan merellisesti täytettyjä kananmunanpuolikkaita. Pikaisesti syntyvä pikkupurtava maistuu niin arkena kuin juhlana - tarjoa vaikka pääsiäisen, vapun tai vuodenvaihteen pirteänä alkupalana.

alkupala deviled eggs Gluteeniton kananmuna Kastikkeet klassikkoruoka kylmäsavulohi Maidoton merileväkaviaari pääsiäinen Pähkinätön pikkusuolainen ranskalainen ruoka Reseptit Sokeriton TÄYSPALEO Uusivuosi Vappu Viljaton paholaisen munat täytetyt kananmunat keski-eurooppalainen remouladekastike

Lue koko juttu täältä »

PALEOKEITTIÖ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »