Parhaat Ruokablogit

Pakanan Köökissä

Japanilaiset udon-nuudelit

9 Maaliskuu 2019

Voisin elää pelkillä nuudeleilla. Olen varmaan sanonut näin aika monesta ruoasta, mutta nuudeleiden kohdalla tarkoitan sitä. Rakastan halpoja pikanuudeleita siinä missä "kunnollisia" ramen-annoksia ja nyt viimein sain itsestäni irti kokeilla tehdä nuudeleita aivan itse. Nuudelityypiksi valikoitui paksu udon, koska se näytti tarpeeksi helpolta näin aloittelevalle nuudelintekijälle. Udonit valmistetaan simppelisti vedestä, vehnästä ja suolasta ja japanilaisiin perinteisiin kuuluu tarjota udonia kesäisin kylmänä ja talvisin kuumana.

1-3 tuntia KASVIS lisäkkeet

Lue koko juttu täältä »

Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »