Parhaat Ruokablogit

Päivi leipoo

Mustikkamoussekakku suklaapohjalla

10 Helmikuu 2019

Leivoin kakkupohjan uunipellillä, kun käytin pohjaa leivoksiinkin. Kakku on 18 cm halkaisijaltaan. Kakkupohjaksi riittää 1-2 munan pohja 18-25 sentin vuokaan. Pohja halkaistaan kahdeksi noin 1,5 sentin paksuiseksi kiekoksi, joista toinen tulee pohjalle, toinen päälle ja väliin juustomousse. Tein ensin mustikkamoussen Sallisen vaniljakreemijauheella, mutta moussesta tuli niin pehmeä, että kakku siirrettäessä se repesi ja pullisteli pohjien välistä.

Juustokakut Mustikkaleivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »