Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
22 Marraskuu 2020
Rapeakuorista vehnäleipää Elintarvikealan perustutkinnon leipuri-kondiittoriopiskelijat leipovat hyvin monenlaisia ruokaleipiä koulumme Eväsmestarin myymälään. Perinteisellä raskitusmenetelmällä leivottua ruisleipää Ruisleipää leivotaan leipomossa viikottain. Leipää tehdessä opitaan leivän juuren valmistus eli raskittaminen sekä kahdella kädellä leipien "riivaus" oli pyöreään muotoon leivän leipominen. Moniviljasämpylä taikinaa Koulun leipomossa valmistetaan suuria määriä erilaisia sämpylöitä koulumme Eväsmestarin kahvilaan sekä koulun lounaalle. Näitä tuotteita tehdessä opitaan käsittelemään isoja määriä taikinaa jolloin sarjatyöskentelyn vaiheet tulevat opittua hyvin.
Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien