Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Osaavat kädet
Herkkumunkkeja, hillomunkkeja, rinkilämunkkeja ja possumunkkeja
21 Helmikuu 2021
Opiskelijat saivat kotitehtäväksi valmistaa vehnäjuuren. Juuritehtävä oli tehty esimerkillisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Juurta oli kotona hoidettu viikon ajan ja saimme näyte-erät tarkasteltaviksi. Hyvä ja elävä juuri kehittyi viikon aikana ruokkien juurta jauhoilla ja vedellä sekä pitämällä juurta oikeassa lämpötilassa kehittymisensä aikana. Juuren tarkastelussa kävimme läpi, mitkä ovat hyvän juuren tuntomerkit.
Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien