Parhaat Ruokablogit

Nälkä

Taiwanilainen friteerattu kana

17 Toukokuu 2025

Taiwanilaista friteerattua kanaa (táiwān yán sū jī, 台湾盐酥鸡) kutsutaan joskus myös popcornkanaksi. Marinoitu kana leivitetään tärkkelyksellä ja kananmunalla ja uppopaistetaan rapeaksi. Useimmissa resepteissä uppopaistaminen tehdään vain kerran, mutta nähdäkseni kunnon rapean pinnan aikaansaamiseksi kana on paistettava kahteen kertaan. Valmis kana tarjoillaan mausteseoksen kanssa. Aidoimman lopputuloksen saa aikaan käyttämällä tärkkelyksenä bataattitärkkelystä tai -jauhoa.

Pääruoka resepti friteerattu taiwan kananliha

Lue koko juttu täältä »

Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »